Szef kuchni poleca
- Chleb ze smalcem
- Oscypek grillowany z pieczonym boczkiem i żurawiną
- Rydze na maśle
- Moskole góralskie z masłem czosnkowym
- Hałuski ze skwarkami
- Kwaśnica z żeberkiem wędzonym
- Schab po juhasku z grillowanym oscypkiem i pomidorem
- Schab po gazdowsku z grillowanym boczkiem i cebulą
- Karczek wędzony na kapuście zasmażanej z sosem tzatzikowym
- Golonko przednie w sosie piwnym serwowane na kapuście zasmażanej z dodatkiem chrzanu 500g
- Żeberko pieczone w sosie piwnym
- Kaczka pieczona z jabłkiem i żurawiną podawana z hałuskami i świeżymi warzywami
- Kotleciki jagnięce
- Pałeczki jagnięce z moskolami i sałatką
- Pierogi z bryndzą
- Placki po zbójnicku – placki z gulaszem wołowym posypane startym oscypkiem i kwaśną śmietaną
in Nasze menu